/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ O stradă, sub apă. Tone de apă s-au scurs, pe o stradă din Chișinău, în această dimineață

missing
18 ianuarie 2021, ora 21:47

Tone de apă au scurs la vale, în această dimineață, pe o stradă din capitală, după ce o țeavă de dimensiuni mari a cedat. Aglomerația din trafic a pus la încercare nervii șoferilor. Aceștia au avut nevoie și de multă îndemnare, pentru a evita șuvoiul, care a inundat drumul. Muncitorii de la Apă Canal au închis apa și au început lucrările de reparație. Problema a fost discutată și la ședința de azi a Primăriei Capitalei.

Așa arăta strada Grădina Botanică, în această dimineață. Era aproape de ora 7, atunci când a cedat o țeavă din gestiunea Regiei municipale “Apă Canal”. În câteva minute, strada s-a transformat într-un adevărat râu.

„- Ai sunat undeva? – Nu, acuș sun.”

Șoferii care s-au pomenit în trafic în acea zonă au fost puși la grea încercare, din imaginile filmate de aceștia se vede că, în unele locuri, nivelul apei depășește jantele mașinilor.

Reprezentanții de la Apă-Canal Chișinău au anunțat că, în zonă, apa a fost deconectată, iar la fața locului intervin mai multe echipe, pentru a stopa scurgerea și a evacua apa. Tot ei ne-au spus că au solicitat ajutor și de la Regia Exdrupo, ca să curețe drumul și să împrăștie material antiderapant.

Problema a fost discutată și la ședința Primăriei.

REPREZENTANT APĂ CANAL: E înlăturată problema ori nu? – Acum apa este închisă. Începem lucrările de excavare. – Să ne țineți la curent și aveți grijă că afară e rece și să nu ne trezim cu alte surprize.”

Nu este pentru prima dată, când străzile din capitală sunt inundate din motiv că cedează țevile. Cei de la Primărie susțin că acestea cedează, deoarece sunt vechi. Mai mult, potrivit lor, astfel de avarii se pot întâmpla în toate sectoarele capitalei, practic, în orice moment.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram