image
Sursa foto: jurnal.md

Edilul Ion Ceban, supărat pe criticile pentru vacanța în Egipt: „Nu văd ce crimă odioasă am săvârșit”

Primarul capitalei, Ion Ceban, care îndemna oamenii să stea acasă de sărbători și imediat după aceasta a plecat cu familia în Egipt, fiind taxat dur de opinia publică, a venit astăzi cu o reacție la critici.

„Am avut concediu oficial de 5 zile. Am plecat cu familia la odihnă și nu văd ce crimă odioasă am săvârșit precum spun unii. În opinia unora ar însemna ca timp de 4 ani când mă aflu în funcția de primar nu ar trebui să mă odihnesc cu familia nicăieri. Mi-au calculat timpul, zborul, banii pe care i-am dat, iar pozele cu copiii mei au fost arătate la toate canalele tv posibile. Ei și ce s-a obținut. Asta pentru a mă denigra? Păi în această călătorie m-am întâlnit cu zeci de moldoveni. Eu niciodată nu am ascuns activitatea mea, dar familia este sfânt, ca și pentru mulți dintre Dvs. Să aveți o zi bună!”, a scris Ceban.

Amintim că Ion Ceban și familia sa au mers în vacanță în Egipt în timp ce municipiul Chișinău se află sub cod roșu de infectări cu Covid-19 și însuși primarul capitalei îndemna oamenii să stea acasă de sărbători. Din aceste considerente, escapada edilului a stârnit multe critici pe rețelele de socializare, mai ales după ce chiar primarul a publicat mai multe fotografii pe pagina sa de facebook, alături de soție și copii.

Noutăţile partenerilor

comentarii: