(video) Faceți cunoștință cu “Sanitarul din Kursk” – șoferul care îi accidentează pe cei care încalcă regulile de circulație

În oraşul Kursk din Federaţia Rusă există un şofer pe care îl ştiu deja toţi colegii din trafic, dar şi o bună parte din compatrioții săi din toată ţara. Acesta s-a făcut cunoscut şi prin intermediul posturilor TV după ce a atras atenţia societăţii prin numărul mare de accidente pe care le are pe cont – peste 100!

Ideea este că Serghei Beleaev, taximetrist şi recent devenit jurist cu diplomă, supranumit “Sanitarul din Trafic”, deja de câţiva ani îşi duce faima prin faptul că accidentează uşor maşinile celor care încalcă vădit și grosolan regulile elementare de circulaţie rutieră. O face intenţionat pentru a da lecții şi își înregistrează video acţiunile (chiar dacă a fost de nenumărate ori ameninţat), el respectând toate regulile întocmai.

Curios sau nu, însă instanţa mereu i-a dat dreptate în toate procesele de judecată care au avut loc în ultimii ani, în timp ce compania de asigurări îl are drept client fidel deoarece prin aceasta achită reparaţiile necesare mașinii personale.

https://www.youtube.com/watch?v=2iVsF66cevg

Aici e canalul său de YouTube unde are publicate toate incidentele

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/