fbpx

horoscop | Ce provocări și surprize „aduce” următoarea săptămână pentru fiecare nativ?

În timp ce unii ar putea afla vești importante, alții sunt îndemnați să fie cât mai realiști dacă își doresc o viață mai bine conturată. Următoarea săptămână se anunță a fi una cu multe schimbări și decizii semnificative pentru fiecare zodie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Persoane dragi din viața ta trec prin momente dificile. Deși empatizezi și rezonezi cu suferința lor, din fericire pentru tine, de această dată vei știi ce să faci cu această nevoie. Nu vei mai cădea în plasa altruismului patologic. În perioada ce va urma ai suficient timp la dispoziție pentru a analiza în profunzime situația în care te afli la nivel personal. Ai nevoie de anumite răspunsuri în acest sens.

Taur

Planurile pe care le ai stabilite alături de prieteni și familie vor fi esențiale pentru menținerea echilibrului între personal și profesional. Pentru a putea profita la maxim de perioada aceasta de început de an, încearcă să renunți la acele persoane sau lucruri care îți creează disconfort și nesiguranță. În relația personală trebuie să lucrezi la partea de comunicare.

Gemeni

Practica zilnică a unei gândiri pozitive te poate ajută să elimini o bună parte din premisele acelor situații care te descumpănesc. Nimic nu va mai părea de neacceptat având în vedere schimbările pe care le vei trăi. Oportunitățile din jurul tău te stimulează din punct de vedere intelectual, dar te și provoacă să ieși din zona de confort. Chiar dacă profesional vorbind te afli într-o perioadă prosperă, încă ești preocupat/ă de anumite lucruri.

Rac

Pe parcursul acestei săptămâni totul ți se va părea dificil, mai ales cu cât la nivel energetic vei resimți din nou haosul din viața ta. De cele mai multe ori vei avea tendința de a privi totul cu pesimism. Această viziune se va proiecta și asupra acțiunilor tale. Încerci să stai departe de intrigile din jurul tău, dar această atitudine nu iese întotdeauna „câștigătoare”.

Leu

A privi cu claritate şi responsabilitate în propriul suflet este primul pas pe care trebuie să îl faci pentru maturizarea emoțională. La birou este nevoie să revizuiești anumite aspecte organizatorice pentru a evita să mai ajungi în impas. Uneori încerci mult prea agresiv să îți susții punctul de vedere, chiar dacă o astfel de atitudine nu este neapărat necesară.

Fecioară

Spui că ești concentrat/ă pe obiectivele pe care le ai stabilite, dar îți dai seama că te minți singur/ă. Ajungi din nou să te neglijezi din punct de vedere profesional și asta nu va fi în avantajul tău. Vei pierde mult „spațiu” din punct de vedere energetic și îți va fi dificil să găsești o soluție care să te scoată din impas. Din păcate, s-a întors în viața ta senzația aia de neapartenență emoțională.

Balanță

În zilele care urmează îți îndrepți atenția spre propria persoană și către familie. Obiectivele pe care le ai în minte pentru perioada următoare necesită concentrare și determinare. Intuiția care te călăuzește în aceste zile îți transmite că trebuie să „pierzi” controlul asupra unor aspecte pentru a descoperi lucruri noi despre propria persoană. Alegerile în materie de relații și conexiuni interpersonale sunt de obicei greșite în ceea ce te privește.

Scorpion

Soarele va face o dubioasă „ședere” în zodia ta și energia pe care o vei recepționa de la el va fi destul de confuză pentru tine. În mai multe contexte sociale în care te vei afla, vei acționa conform prejudecăților, deși știi că atitudinea adoptată nu te caracterizează. Este ca și cum cauți cu orice preț să te dezamăgești pe sine. Tot ceea ce se întâmplă la birou te fascinează din punct de profesional și intelectual.

Săgetător

Chiar dacă îți este dificil să preconizezi asta, viața ta va avea un nou sens odată cu luarea anumitor decizii. Demersurile pe care le faci cu consecvență, pentru recâștigarea încrederii în sine, dau rezultate. Te concentrezi pe propriile obiective și anulezi cu succes dorința celor din jur de a-și pune amprenta pe alegerile pe care le faci. Îți dorești ca cei din jur să nu își mai proiecteze asupra ta propriile frustrări sau neajunsuri.

Capricorn

Pe parcursul acestei săptămâni vei avea o atitudine încăpățânată în raport cu mai multe aspecte ale propriei vieți. Poziția retrogradă a mai multor planete te va agita destul de mult în apropierea weekend-ului și de aceea vei anula toate planurile pe care le aveai stabilite. Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe și din păcate, vei avea de pierdut din cauza acestei atitudini.

Vărsător

Chiar dacă situațiile tensionate din familie par să fie de necontenit, îți păstrezi vitalitatea printr-un echilibru energetic demn de invidiat. Mișcarea fizică te ajută mult în acest sens. Fără să îți dorești în mod clar acest lucru, în zilele următoare te vei surprinde vorbind destul de des despre propriile sentimente. A te face înțeleasă de către cei din jur a devenit o nevoie pentru tine.

Pești

Răbdarea va fi ceva ce îți va lipsi cu desăvârșire pe parcursul acestei săptămâni. Micile conflicte interioare pe care le trăiești te vor face să fii irascibilă, uneori chiar implacabilă cu cei din jur. Saturn poate fi denumit ca fiind păzitorul tău ancestral. Pe parcursul acestei săptămâni vei încerca să aprofundezi cât poți de mult înțelesul sau semnificația anumitor relații din viața ta.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button