Anchetă de serviciu la Poliția de Frontieră, după ce doi angajați au privit indiferent cum un tânăr e bătut, într-o stație PECO

Poliția de Frontieră a venit cu o reacție referitor la imaginile video surprinse la o stație PECO din satul Criva, raionul Briceni, unde un tânăr este lovit și amenințat cu un cuțit sub ochii a doi polițiști de frontieră, care nu au intervenit în vreun fel.

Foto: UNIMEDIA

„Referitor la incidentul petrecut la o stație peco din raionul Briceni, în care implicarea polițiștilor de frontieră prezenți a fost una imperioasă, dar care din păcate nu a avut loc.

Poliția de Frontieră REGRETĂ lipsa de reacție din partea angajaților, condamnă orice inacțiune de acest gen și indiferența manifestată față de acțiunile huliganice.

În acest sens, a fost inițiată o anchetă de serviciu, care va stabili toate circumstanțele incidentului dat. Ne ASUMĂM responsabilitatea de a investiga obiectiv conjuctura pentru a nu se mai întâmpla astfel situații”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

Incidentul s-a produs în seara lui 13 ianuarie, la o stație PECO din Criva. Un tânăr a fost amenințat cu cuțitul și bătut, de către un un bărbat chiar sub ochii a doi polițiști de Frontieră, care priveau momentul indiferent și își cumpărau bere.


Pub