fbpx

„Va avea nevoie de cel puțin patru intervenții chirurgicale”. Starea tânărului care a căzut vineri de la șapte metri înălțime în timp ce filma un TikTok

Tânărul care ieri, 15 ianuarie, a căzut de la șapte metri înălțime în timp ce filma un filmuleț TikTok, va fi operat. Informația a fost confirmată pentru Pro Tv Chișinău, de către directorul Institutului de Medicină Urgentă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit medicului, tânărul de 22 de ani se află în stare stabilă, însă a suferit numeroase traumatisme și a ajuns la spital în stare de șoc. Acesta a fost supus deja unei operații deoarece, în urma căzăturii, acesta avea dificultăți de respirație.

„Celelalte operații, la clavicula, coloana vertebrală, le vom efectua treptat. Cred că va avea nevoie de cel puțin patru intervenții chirurgicale”, a adăugat medicul pentru sursa citată.

Precizăm că incidentul s-a produs ieri, într-un centru comercial din capitală. Tânărul de 22 de ani a căzut de la o înălțimea de circa șapte metri. La fața locului s-au deplasat angajații Inspectoratului de poliție a sectorului Centru, pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Momentul în care adolescentul își pierde echilibrul a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imagini se vede cum tânărul se așează pe marginea escalatorului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button