fbpx

foto | După ce a urcat pe Kilimanjaro, Olga Țăpordei a cucerit și cel mai înalt vulcan din lume. „E ca și cum ai fi acoperișul planetei Pământ!”

Cunoscuta femeie de afaceri – Olga Țăpordei – a urcat pe cel mai înalt vulcan din lumea, Ojos del Salado (Argentina).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Țăpordei a menționat că această expediție este dedicată soțului ei – Bogdan Ghieș. Aceasta a împărtășit cu urmăritorii ei și emoțiile fantastice pe care le-a simțit la înălțime.

„E ca și cum ai fi acoperișul planetei Pământ!”, a descris Olga.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Olga Tapordei (@tapordei)

În postarea ei, moldoveanca a scris că este recunoscătoare că s-a născut în Republica Moldova.

„Important e să vrei, și să acționezi! În Republica Moldova, orice e posibil! Nu se poate de zburat din Moldova, cauți opțiuni de unde se poate (ele sunt multe), pentru că îți dorești cu adevărat. Pentru că ai un deadline. Pentru că, tu ai decis. Moldova, e perfectă, ca pistă de decolare și nu doar! Cu avionul, mașina, trenul sau autostop-ul. Tu alegi”, a completat Olga Țăpordei.

Olga Țăpordei este o femeie de afaceri și expertă în personal branding. În luna noiembrie, aceasta a pornit într-o aventură la care puțini ar îndrăzni să viseze. Împreuna cu alte doamne de diverse naționalități, moldoveanca a escaladat muntele Kilimanjaro.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button