image
Sursa foto: facebook.com/i.ceban.public

Capitala sub cod roșu de infectări cu Covid, iar primarul în vacanță în Egipt // FOTO

În timp ce municipiul Chișinău se află în stare de alertă, fiind instituit cod roșu de infectări cu Covid-19, primarul Ion Ceban alături de familia sa își petrece timpul pe litoralul din Egipt.

Consiliera primarului capitalei, Natalia Ixari, a declarat pentru Jurnal.md că Ion Ceban se află în concediu oficial, însă nu cunoaște când va reveni. Primarul capitalei nu a anunțat că pleacă în concediu.

Astăzi edilul a publicat mai multe fotografii pagina sa de facebook alături de soție și copii, menționând că se află de câteva zile în vacanță.

„Impresionați de istoria civilizațiilor alături de copii. Depănăm istorii și răsfoim file ale Egiptului antic. Anterior le-am vorbit doar din cărți, acum am putut vedea pe viu piramidele. În câteva zile cu familia am cutreierat locurile din Egipt”, a scris Ceban în postarea sa de pe facebook, care a apărut la scurt timp după ce presa a scris despre vacanța acestuia.

Impresionați de istoria civilizațiilor alături de copii. Depănăm istorii și răsfoim file ale Egiptului antic. Anterior... Publicată de Iv Ceban pe Vineri, 15 ianuarie 2021

Amintim că la începutul acestei săptămâni, în baza indicatorilor nivelului de risc privind transmiterea infecției COVID-19, autoritățile au anunțat că pe teritoriul municipiului se menține starea de urgență în sănătate publică, cu stabilirea gradului de alertă „COD ROȘU".

facebook.com/i.ceban.publicfacebook.com/i.ceban.public

facebook.com/i.ceban.publicfacebook.com/i.ceban.public

Noutăţile partenerilor

comentarii: