Compania Nivalli împlinește 10 ani, perioadă marcată de muncă, dedicare și perseverență, transformată într-o afacere de succes

Compania Nivalli este astăzi unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața producătoare de mezeluri. La originea companiei a stat mereu o echipă animată de dorința reușitei, care treptat s-a adaptat cu măiestrie la schimbările de piață și ale concurenței ajungând la fel de competitivi și pe alocuri mai buni.

Foto: Nivalli

Scurt istoric al companiei Nivalli

În 2011 s-au pus bazele combinatului, aflat în s. Dubăsarii Vechi, inițial având un număr infim de angajați, astăzi însumând 130. Tot atunci au fost deschise primele magazine specializate. În paralel ne-am axat și pe activitatea de distribuție din țară, astfel am făcut cunoscute produsele noastre la scară națională.

În 2015 Nivalli și-a reformat conceptul magazinelor și și-a urmat cursul de dezvoltare, consolidând-și prezența în țară și în capitală.

În 2017 am făcut o schimbare a identității vizuale a companiei, modificând semnele grafice și logoul în scopul întreținerii active a imaginii noastre pentru consumatori. Anul 2017 a venit cu două lansări de produse din gama Premium – saleami „Nobil” și salamul „Favorit”.

În ultimii ani, 2019 și 2020, ne-am concentrat eforturile pentru creațiile inedite și am oferit consumatorilor noștri produse de inspirație europeană cum ar fi salamurile „Iberic”, „Milano”, „Moskova Premium” și „Cerdo”.

Pe lângă noile apariții, au rezistat în timp o serie de produse care și-au câștigat aprecierea clienților noștri, cum ar fi: bujenița, salamul „Vip”, „Lunchemeat”, pieptul de porc ucrainesc, „Kaiserul Vernal”, crenvurștii „Assorti” ș.a.

Astăzi rețeaua de magazine Nivalli numără 12 puncte comerciale, dintre care 8 se găsesc în Chișinău și 4 în țară.

10 ani de Nivalli este sărbătoarea membrilor familiei Nivalli

Aniversarea Nivalli nu ar fi fost posibilă fără susținerea constantă a echipei, partenerilor, clienților, care ne-au acordat credit de încredere în drumul nostru, de aceea celebrarea evenimentului va fi sărbătorită împreună.

Vom sărbători cei 10 ani cu 10 premii oferite clienților noștri printr-o tombolă organizată în rețeaua magazinelor Nivalli, în perioada 15.01.2021-14.02.2021.

Și pentru că compania Nivalli a avut mereu o abordare eco-responsabilă, vom marca această sărbătoare printr-o acțiune în folosul mediului, în acest scop echipa noastră se va mobiliza pentru a planta mai mulți pomi.

Ca să încununăm acest an aniversar, am demarat procesul de rebranding, care va oferi o versiune actualizată a imaginii produselor noastre.

Mulțumim membrilor familiei Nivalli că au rămas alături în parcursul nostru.

Nivalli atunci și acum / Sursa:Nivalli atunci și acum
Nivalli atunci și acum / Sursa:Nivalli atunci și acum
Nivalli atunci și acum / Sursa:Nivalli atunci și acum
Nivalli atunci și acum / Sursa:Nivalli atunci și acum
Nivalli atunci și acum / Sursa:Nivalli atunci și acum
Nivalli atunci și acum / Sursa:Nivalli atunci și acum


// console.log('no ads situation')