Principală  —  Ştiri  —  Social   —   ULTIMA ORĂ/ Alertă cu bombă…

ULTIMA ORĂ Alertă cu bombă la un centru comercial din Chișinău

Direcția de Poliție a municipiului Chișinău a anunțat vineri, 15 ianuarie, că un bărbat a comunicat că pe acoperișul unui centru comercial amplasat pe str. Arborilor, se află un obiect explozibil.

„În seara de 15 ianuarie ora 20:20 min, Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, apelul fiind făcut de un bărbat care a comunicat că pe acoperișul unui Centru comercial amplasat pe str. Arborilor, se află un obiect explozibil

La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Centru, angajații IGSU fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bomteh„, se arată într-un comunicat al instituției.

Potrivit instituției, forțele de ordine au încercuit zona și au evacuat toți vizitatorii care la acel moment se aflau în incinta clădirii. La moment toate serviciile specializate activează la fața locului.

Angajații poliției întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul, toate circumstanțele urmează a fi stabilite.