16:38:14 28.03.2024
Stiri

Actorul Macaulay Culkin susţine să fie scoasă apariţia lui Donald Trump din filmul „Sigur Acasă 2”

Actualitate 15.01.2021 09:29 Vizualizări2538 Autor: Ziarul National
Actorul Macaulay Culkin susţine să fie scoasă apariţia lui Donald Trump din filmul „Sigur Acasă 2”


Macaulay Culkin, în vârstă de 40 de ani, care a jucat rolul lui Kevin McAllister în popularul film de Crăciun, din 1992, şi-a exprimat părerea că secvenţa cu Trump, în vârstă de 74 de ani, ar putea fi eliminată din comedie.

Un fan al filmului a postat pe Twitter: „Petiţie pentru înlocuirea digitală a lui Trump din „ Singur acasă 2”, cu imaginea lui cu Macaulay Culkin din prezent, la vârsta 40 de ani.”

„Vândut”, a răspuns Culkin.

Un alt fan a făcut un pas înainte şi o eliminat imaginea cu Trump din scena cu Culkin şi a distribuit-o pe Twitter. „Datorită cererii populare, l-am scos pe Trump din Home Alone 2”, a scris fanul, alături de videoclip.

Starul Macaulay Culkin a răspuns: „Bravo”.

Culkin şi Trump au avut o scurtă interacţiune în film, în timp ce se aflau în hotelul New York Plaza, pe care Donald Trump, pe atunci vedeta The Apprentice, îl deţinea.

În noiembrie, regizorul Home Alone 2, Chris Columbus, a susţinut că Trump a făcut presiuni pentru a apărea în film, pentru că filmările aveau loc pe proprietatea hotelului său.

„Am plătit taxa, dar el a mai spus:„ Singurul mod în care poţi folosi Plaza este dacă sunt în film ”, a declarat Columb pentru 62 de ani, pentru Insider. „Aşa că am fost de acord să-l introducem în film şi, când l-am ecranizat pentru prima dată, s-a întâmplat cel mai ciudat lucru: oamenii s-au bucurat când Trump a apărut pe ecran”.

Donald Trump este din ce în ce mai izolat după evenimentele de la Capitoliu. Preşedintele SUA s-a ales cu contul suspendat de pe majoritatea reţelelor de socializare, scrie mediafax.ro.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md