(video) Noul Singer ACS în acţiune este ceva ce trebuie de văzut

Un clip video care demonstrează capacitățile mașinii unice sportive Singer ACS a fost publicat de partenerii proiectului – echipa de raliuri Tuthill Porsche. Imaginile sunt pur şi simplu epice şi nu te-ai aştepta să vezi în fiecare zi de la un Porsche asta.

În descriere se spune că o astfel de demonstraţie este cel mai bun mod de a arăta capacitățile maşinii, adică manevrabilitatea, dinamica și sunetul motorului său. În consecință, coupeul depășește cu uşurinţă drumurile noroioase, se învârte în jurul turbinelor eoliene și aleargă pe nisipul unei plaje de la graniţa pământului cu apa. Iar pentru a arăta cum funcţionează suspensia cu o cursă lungă s-a sărit şi pe o trambulină improvizată.

Proiectul ACS al Singer Vehicle Design (All-Terrain Competition Study) a fost introdus la începutul lunii ianuarie. Este construit pe baza unui Porsche 911 din seria 964, are AWD cu trei diferenţiale şi un motor boxer cu 450 CP.

https://www.youtube.com/watch?v=iG58pnV3u8I

Află mai multe şi vezi cum arată în detalii:

https://autoblog.md/video-noul-singer-acs-a-fost-facut-la-comanda-unui-client-si-tot-el-a-permis-reproducerea-sa-daca-se-mai-gasesc-doritori/

Cmentariile sunt închise