fbpx

Alertă cu bombă la un centru comercial din Chișinău. Oamenii sunt evacuați din clădire

Oamenii legii, geniștii și salvatorii au fost alertați în această seară despre un obiect explozibil la un centru comercial din capitală. Oamenii sunt evacuați din clădire.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Natalia Stati ofițera de presă a Poliției capitalei a confirmat informația pentru ZUGO. Potrivit oamenilor legii, vineri, la ora 20:20, prin intermediul Serviciului unic 112, un bărbat care a comunicat că pe acoperiș se află un obiect explozibil.

La fața locului imediat au reacționat și s-au deplasat toate serviciile specializate: batalionul de patrulare și reacționare operativă, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Centru, angajații IGSU, fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bomteh. Forțele de ordine imediat au încercuit zona și au evacuat toți vizitatorii.

Actualmente, serviciile specializate activează la fața locului. Angajații Poliției întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul, iar alte circumstanțe urmează a fi stabilite.

Amintim că, vineri, în incinta aceluiași centru comercial, un tânăr de 22 de ani a căzut de la înălțime. Incidentul s-ar fi produs în timp ce acesta filma un video pentru TikTok.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button