fbpx

ultima oră | Alerta cu bombă de la un centru comercial din capitală a fost falsă. Apelul, efectuat de un copil de 13 ani

Specialiștii nu au găsit obiecte explozibile la centrul comercial de unde au fost evacuați toți vizitatorii și angajații vineri seara. Oamenii legii au stabilit cine a apelat la Serviciul 112.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală, s-a aflat că serviciile speciale au fost puse pe jar de un copil de 13 ani. Acesta a apelat Serviciul 112 la ora 20:20 și a anunțat despre faptul că pe acoperiș se află un obiect explozibil.

Ca urmare, cei care se aflau în interior au fost evacuați, iar zona – încercuită. Unii martori relatează că oamenii erau panicați, iar alții afirmă că totul a fost liniștit, însă se auzea cum cineva striga „că arde ceva” sau că „s-a aruncat ceva în subterană”. 

Amintim că, vineri, în același centru comercial a avut loc un alt incident. Un tânăr a căzut de la înălțimea de șapte metri în timp ce filma un filmuleț pentru TikTok, iar ca urmare a fost preluat în stare gravă și transportat la spital.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button