/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO VIDEO/ Noi detalii despre ALERTA CU BOMBĂ de la centrul comercial din Capitală. Poliția a fost anunțată printr-un apel

missing
15 ianuarie 2021, ora 20:47

Update 21:05 // Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, apelul fiind făcut de un bărbat care a comunicat că pe acoperișul centrului comercial din sectorul Botanica se află un obiect explozibil.

La moment, la fața locului se află polițiștii, salvatorii și specialiștilor de la Bomteh. Zona este încercuită și toți vizitatorii au fost evacuați.

Angajații poliției întreprind toate măsurile pentru a identifica persoana care a efectuat apelul.

Toate circumstanțele urmează să fie stabilite.

***

Alertă cu bombă la un centru comercială din Capitală. Toți vizitatorii au fost evacuați cu puțin timp în urmă. La fața locului se află mai mulți pompieri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram