Pentru ce-au luptat? Un veteran al conflictului de la Nistru a rămas țintuit la pat și fără niciun ajutor

by D M
Distribuiti mai departe...

Un veteran al conflictului de la Nistru trăiește într-o situație greu de descris. Rămas singur și fără un picior, bărbatul, cândva de mare ajutor acestei țări, își duce zilele de pe azi pe mâine.
 
Ion Tincu a fost vizitat de câțiva camarazi de război care i-au adus mai multe alimente, iar acum caută soluții pentru cazarea colegului lor la azilul de bătrâni “SAREPTA” din Sărata Galbenă.
 
„Triste zile își trăiește camaradul, veteranul conflictului armat de la Nistru, Ion Tincu din municipiul Hîncești. A rămas singur, acum cîtevai luni a pierdut un picior pe motiv de boală, este țintuit la pat. Împreună cu comandantul Comisariatului Militar Hîncești, Dl Vladimir Brînză, păstorul bisericii penticostale Emanuil din Sărata Galbenă, Victor Culeac, l-am vizitat astăzi, i-am adus niște pachete cu produse alimentare și ne-am luat angajamentul să găsim soluția pentru ca el să fie amplasat în azilul de bătrîni “SAREPTA” din Sărata Galbena. Sper să găsim cît mai de curînd soluție pentru ca să-i ameliorăm situația”, scrie pe Facebook Ghenadie Buza. Postarea a fost distribuită de președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, care însă nu a scris niciun cuvând despre acest caz. 
 
 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.