(video) Vezi cât de entuziasmat era Elon Musk când şi-a permis la 28 de ani primul supercar

CNN a făcut public un filmuleţ care datează tocmai din 1999 cu momentul când Elon Musk, acum cel mai bogat om de pe planetă, făcea cunoștință cu primul său supercar. Viitorul șef al Tesla avea 28 de ani când şi-a permis un McLaren F1.

Musk a fost prezentat atunci în calitate de CEO al X.com, care ulterior, printr-o serie de transformări, s-a transformat în PayPal. Tesla Motors era încă la câțiva ani distanță de concepere.

La momentul apariției sale modelul McLaren F1 era considerat cel mai rapid supercar de pe planetă. Titlul îl mai deține încă, dar deja în categoria supercarurilor cu motoare natural aspirate. În 1998, un prototip a putut accelera până la 391 de km/h. A fost produs în 106 exemplare, dintre care doar 64 au acces pe drumurile publice.

În posesia lui Musk acest F1 a fost doar un an, adunând pe bord aproximativ 17.000 de km. Dorind să-i demonstreze prietenului său Peter Thiel capacitățile sale, Elon i-a pierdut la un moment dat controlul și a accidentat maşina, care, în plus, nu era încă asigurată.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/