(video) Oficial: Noua generaţie Lada Niva vine pe piaţă în 2024! Prima imagine

În cadrul prezentării strategiei “Renaulution”, Groupe Renault a dezvăluit care va fi situaţia în următorii ani şi în tabăra celor de la AvtoVAZ. În particular s-a vorbit despre lansarea a patru maşini noi până în 2025, una dintre care va fi noua generaţie Niva şi un vehicul nou în segmentul C.

https://youtu.be/NGCQBp2LR7s

Din punct de vedere economic, astăzi AvtoVAZ își continuă transformarea pentru a deveni un producător auto de talie mondială, eficient și competitiv în cadrul Grupului Renault, cu cele mai înalte niveluri de localizare și un model de afaceri eficient. Principalul său atu este că marca Lada conduce astăzi piața rusă cu o cotă de peste 20%. Modelele Granta și Vesta ocupă locurile 1 și 2 din clasamentul vânzărilor.

AvtoVAZ va ​​consolida sinergiile existente cu Groupe Renault, în special în Rusia, și va valorifica altele noi atât la nivelul unității de afaceri, cât și la nivelul Grupului. AvtoVAZ și Dacia vor rămâne companii separate, cu propria lor istorie și strategie, oferind produse din ce în ce mai bune la costuri din ce în ce mai bune prin intermediul noii unități de afaceri.

AvtoVAZ va ​​avea numai de beneficiat de sinergiile puternice cu Groupe Renault. Atât gama de produse Lada, cât și ale Dacia, se vor baza pe platforma CMF-B foarte competitivă și flexibilă. Împreună, mărcile vor produce peste un milion de mașini bazate pe CMF-B anual, trecând de la patru platforme la una şi de la 18 tipuri de caroserie la 11. Ținta globală este de a elibera potențialul lor, devenind astfel mărci internaționale complete, permițându-le să depășească perimetrul actual în ceea ce privește piețele și segmentele!

În ceea ce privește produsul finit, planul prevede lansarea a patru modele noi Lada care vor fi comercializate până în 2025 (toate pe CMF-B, platforma pe care sunt făcute modele precum Clio sau Juke)! Noua generație a legendarei Niva va debuta în 2024, iar un nou vehicul în segmentul C-SUV în 2025.

AvtoVAZ deja implementează activ noul său ambițios Plan de produse. În 2021, modelul Lada 4×4, care sărbătorește 45 de ani de producție în serie, și-a recăpătat numele original și acum se numește Lada Niva Legend. Iar de la începutul lui 2021 vor demara vânzările noii Niva Travel

Mai trebuie de notat că au început oficial lucrările la noua generaţie a modelului Niva. Acesta va fi disponibil în două dimensiuni, cel mai probabil cu trei şi cinci portiere, având la bază platforma CMF-B (adio URSS!). Va fi un produs tehnic pentru utilizare în condiții extreme, cu 4×4, gardă la sol mare, console scurte și construcție robustă, motiv pentru care va avea loc şi va fi apreciat şi dincolo de piața rusă.

Vezi neapărat detalii interesante despre planurile AvtoVAZ şi în această prezentare interactivă:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/