fbpx

Îi îngrijea, dar și le fura banii. O moldoveancă, condamnată în Israel după ce a sustras aproape 30.000 de euro de la doi bătrâni

O moldoveancă a fost condamnată în Israel după ce a jefuit un cuplu de bătrâni de care avea grijă. Femeia a luat cardurile bancari și a sustras bani de pe acestea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe lângă furt, conaționala a fost declarată vinovată și de faptul că s-a aflat ilegal în Israel. Aceasta s-a angajat îngrijitoare în orașul Ierusalim, relatează vesty.co.il. Bătrânii pe care îi avea în custodie au 87 și 90 de ani și sunt victime ale Holocaustului.

Moldoveanca a recunoscut că a luat de câteva ori cardul bancar al bărbatului de care avea grijă și a retras bani. În total aceasta a reușit să obțină ilegal peste 114.000 de shekeli, echivalentul a sumei de aproape 30.000 de euro. Ultima tentativa de a retrage peste 60.000 de shekeli nu s-a încununat cu succes.

Femeia a transferat o parte din suma furată familiei sale, însă va trebui să restituie 120.000 de shekeli părții vătămate. Totodată, ea va petrece după gratii doi ani.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button