image
Sursa foto: facebook.com

Șoferul care a decedat în teribilul accident de la Fălești era șeful Direcției teritoriale SIS: Instituția aduce condoleanțe

Șoferul în vârstă de 36 de ani care a decedat ieri seara în urma unui grav accident produs în apropierea satului Răuțel, raionul Fălești, era șeful Direcției Teritoriale SIS.

În acest sens, instituția a publicat pe pagina oficială un mesaj de condoleanțe pentru apropiații victimei.

„Cu profund regret și durere, anunțăm despre trecerea prematură în neființă a colegului nostru, Ghenadie Josan, șef Direcție teritorială SIS. Îl vom ține minte pe Ghenadie ca un bun profesionist, conducător talentat și adevărat patriot al Republicii Moldova. Din numele conducerii Serviciului de Informații și Securitate și a întregului colectiv exprimăm sincere condoleanțe și compasiune rudelor îndurerate și celor apropiați”, se arată scris în mesajul Serviciului de Informații și Securitate.

Accidentul a avut loc ieri, poliția fiind alertată la ora 15:55. Victima se afla la volanul unui automobil de marca Toyota, iar din cauza vitezei excesive, acesta a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina într-un copac.

În urma traumelor primite, acesta a decedat pe loc.

Noutăţile partenerilor

comentarii: