(foto) Hackerii „divini” i-au spart contul de Instagram lui Usatîi: „Идите все... ”

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a avut parte de o surpriză neplăcută aseară. Aproape de miezul nopții, primarul de la Bălți a rămas fără pagina sa de Instagram. Despre asta a anunțat chiar el, într-o postare pe facebook, cu un mesaj pentru urmăritorii săi: „Nu reacționați”.

Foto: colaj

Hackerii i-au spart contul său de Instagram, care la moment are aproape 100 de mii de urmăritori. Aceștia i-au schimbat imaginea de profil, iar în bio (n.r. descrierea profilului) i-au lăsat o propoziție în limba turcă „Sen sonuncusun, ben ilah oldum birincilere”, care s-ar traduce - „Tu ești ultimul, eu am devenit divin printre primii”.

instagram.com / Sursa:instagram.com

Mai mult, aceștia au lăsat și un mesaj în stories (n.r. postări valabile pentru 24 de ore).

instagram.com / Sursa:instagram.com

Internauții nu au ezitat să se de-a cu părere despre persoana care ar sta în spatele faptei. Unii au făcut legătură cu Gheorghe Cavcaliuc, după ce primarul de la Bălți și-a ieșit din pepeni și l-a acoperit cu cuvinte necezurate pe fostul șef-adjunct al Inspectoratului General de Poliție în emisie, alții însă au zis că ar fi fapta lui Plahotniuc, întrucât textul din descriere este în limba turcă.

Liderul Partidului Nostru deocamdată nu a venit cu o clarificare a situației.


Pub