(video) De la două mașini, au ajuns la nouă: Imagini video, pe rețele, cu pretinsul cortegiu prezidențial, spre Kiev. Cum comentează Maia Sandu

Imagini video cu pretinsul cortegiu prezidențial au fost publicate astăzi pe un canal de Telegram. Autorul postării spune că în componența cortegiului ar fi o mașină de poliție, o ambulanță, două echipaje SPPS și 5 Mercedesuri luxoase. Președinta țării, Maia Sandu, a reiterat că, împreună cu ceilalți 9 membri membri ai delegației, s-au deplasat cu 2 microbuze.

„Am mers împreună cu colegii mei cu 2 microbuze la Kiev, pentru că nu există zbor direct, asta a fost opțiunea pe care am ales-o. Pe teritoriul Ucrainei, au fost însoțite mașinile noastre de serviciu ucrainean, dar acolo decizia nu ne aparține nou, din contul RM am mers cu 2 mașini”, a declarat Maia Sandu, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre rezultatele vizitei de la Kiev.

Prima vizită oficială în străinătate a președintei țării, Maia Sandu, în Ucraina, a costat aproape 29 mii lei, potrivit unui act oficial plasat pe pagina Președinției.


Pub