(video) Poliţistul implicat în accidentul de pe bd. Grigore Vieru, impus să achite reparaţia maşinii de serviciu. Suma depăşeşte costul uneia noi

Vă mai amintiţi de accidentul nocturn din noaptea zilei de 3 octombrie 2020, când o maşină de poliţie a fost lovită lateral de un SUV, ultimul răsturnându-se, în intersecţia bulevardului Grigore Vieru cu strada Ierusalim? Aflăm mai nou pe seama acestei situaţii că poliţistul aflat atunci la volan este impus să achite costurile pentru reparaţia vehiculului din flota INSP.

Da, este corect să o facă pentru că a recunoscut că l-a provocat din cauza oboselii şi neatenţiei, însă nu este normală suma cerută pentru acoperirea pagubei. I se cer 384.585 de lei, pe când un automobil nou costă semnificativ mai ieftin.

Astfel spus, din calculele personale, din salariul său de polițist nu i-ar ajunge nici 10 ani ca să adune acești bani și să achite prejudiciul. Pentru a-și face dreptate, bărbatul s-a adresat la o asociație creată de foști polițiști, care apără drepturile și interesele colegilor lor.

https://youtu.be/4LDnDacjLbg

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-chisinau-accident-dur-cu-implicarea-unei-masini-de-politie-al-doilea-vehicul-a-ricosat-si-s-a-rasturnat/

Cmentariile sunt închise