(video) Viral pe internet. O maşină Tesla a detectat un pieton lângă un cimitir unde nu era nimeni

În spaţiul online devine viral un clip cu o durată de câteva secunde care demonstrează cum maşinile Tesla “pot vedea chiar şi fantome”, care sunt insesizabile de ochiul uman. Imaginile arată modul în care senzorii de la bord “văd” o persoană care de fapt nu este lângă automobil.

Pe monitorul central a apărut de câteva ori silueta unui pieton care stătea în picioare în partea din dreapta-faţă a maşinii. La un moment dat chiar a început să se mişte, iar şoferul a ridicat camera telefonului să se convingă pentru că nu-i venea să creadă ce vede. 

Unde mai pui că totul s-a întâmplat chiar lângă un cimitir, iar electromobilul staţiona înainte ca să înceapă uşor să se mişte.

În ciuda faptului că filmuleţul este distribuit şi pe Twitter, acolo unde i s-a dat tag lui Elon Musk, el încă nu a venit cu o reacţie. De cealaltă parte, cu o doză de umor, internauţii presupun că este vorba despre o nouă caracteristică nedocumentată a sistemului de evitare a coliziunilor, care permite recunoașterea nu numai a persoanelor vii, ci și a fantomelor. 

De cealaltă parte, problema a fost discutată şi pe forumul oficial Tesla, semn că şi alte automobile au detectat fantome. Din câte se pare este un bug al sistemului electronic general care include şi Autopilot-ul, la care compania încă mai lucrează, o nouă versiune-i fiind în prezent în fază beta.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-viral-masinile-tesla-pot-considera-drept-semafoare-chiar-si-niste-drapele/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/