fbpx

Localurile protestează împotriva restricțiilor! Luminile din restaurante se vor stinge pentru două minute

Reprezentanții HoReCa anunță că vor desfășura acțiuni de protest împotriva restricțiilor impuse de autorități în serile zilelor de 14 și 15 ianuarie. Potrivit Asociației MĂR, aceștia nu sunt mulțumiți de limitarea programului de activitate a localurilor până la ora 22:00.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În zilele menționate, la ora 19:00, cafenelele și restaurantele vor rămâne în beznă pentru două minute. Oamenii de afaceri consideră că, astfel,„dacă nu vor fi auziți, măcar vor fi văzuți”.

„Mesajul nostru este simplu, el vine din numele celor circa 50.000 de familii pentru care HoReCa este singura sursă de venit: Noi vrem să lucrăm în regim normal. (…) Ne cerem scuze de incomoditatea creată și sperăm că ne veți înțelege și susține în dorința noastră de a lucra aici, acasă”, scrie Asociația.

Precizăm că, potrivit deciziilor Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică, în perioada stării de urgență în sănătate publică, mai multe localuri au fost închise, iar cele care au permisiunea să activeze trebuie să își limiteze programul până la 22:00.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button