joi, 25 aprilie, 2024
7.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeNuseed® - Recoltele înalte sunt doar începutul

Nuseed® – Recoltele înalte sunt doar începutul

Recomandate

Pentru producători este esențială siguranța că semințele hibride semănate vor genera o recoltă de succes și profitabilă. Nuseed® colaborează cu producători, distribuitori și procesatori pentru a dezvolta hibrizi noi, avansați care vor satisface cerințele pieței și pentru a oferi performanțe agronomice de top prin randamente mari.

Cu Nuseed® puteți alege hibridul de floarea soarelui potrivit pentru ferma dumneavoastră, cu performanțe agronomice de top. Astăzi, piața este condusă de criterii cum ar fi beneficiile pentru sănătatea consumatorilor și rentabilitate sporită pentru cultivatori – fiind necesare randamente substanțial mai mari.

Hibridul nostru unic de floarea soarelui – Onyx® este conceput pentru a asigura semințe mari, distinctive, complet negre, solicitate pe piața produselor de cofetărie. Creșterea noastră de pionierat combină randamente ridicate și cea mai bună rezistență agronomică la condițiile de stres ce pot apărea în perioada de creștere.

Gama Onyx® include toleranța la erbicidele Clearfield® și Clearfield Plus®, o rezistență excelentă la boli și o putere bună de creștere. Onyx® oferă acele caracteristici culturii de floarea soarelui, care vor genera profit pentru cultivatori și vor oferi exact produsul de care are nevoie piața finală.

N4H470 CLP High Oleic

Hibrizii Nuseed® ConOil au o versatilitate excelentă pe piață, oferind deseori multiple oportunități de comercializare, inclusiv semințe ideale pentru decorticare, precum și hrană pentru păsări, cu un bun raport de miez\coajă. În plus, acești hibrizi conferă producătorului mai multă încredere la cultivarea în zonele cu risc sporit.

X9767 ConOil

Programele noastre pentru hibrizii linoleici de floarea soarelui cu conținut ridicat de ulei s-au dezvoltat rapid și putem oferi produse noi pe piață pentru sezonul 2021.


N4LM408 Linoleic

Programele noastre de inovare ne permit să identificăm genetica care poate satisface nevoile specifice ale pieței, să dezvoltăm markeri moleculari pentru selecție și să identificăm trăsături cheie care oferă rezultate bune în zone specifice de producție.

Unul dintre produsele speciale din acest an, este hibridul ultra-timpuriu N4HE115, cu conținut ridicat de ulei, care produce semințe oleaginoase mari și negre.

N4HE115 Ultra Early

Centrul nostru regional, echipele locale și cercetările avansate în fiecare țară au făcut ca Nuseed® să aibă o creștere rapidă în Europa. Echipa noastră europeană cu înaltă pregătire se angajează să ofere servicii excepționale și noi oportunități. Fie că sunteți cultivator, distribuitor sau procesator, dorim să ne considerați un partener de încredere. Colaborând cu centrul nostru global de cercetare și dezvoltare, echipa noastră regională lucrează pentru a maximiza banca noastră bogată de germoplasmă pentru a oferi noi soluții clienților finali din Europa.

Pentru mai multe informații despre distribuitorii locali, contactați-ne pe [email protected] sau trimiteți-ne un mesaj pe pagina de Facebook Nuseed Moldova. Mai multe detalii despre produsele noastre găsiți în catalog.

Nuseed Moldova
Nuseed Moldova
Nuseed dezvoltă semințe hibride de floarea-soarelui de înaltă performanță, sorg și rapiță de primăvară.

Citește și ›

Advertoriale