Ce spune poliția despre bătaia de la Botanica

Șoferul Porsche-ului, care a inițiat aseară o bătaie, după ce a trecut cu mașina pe trotuar a ajuns aseară la poliție, după ce unul dintre martori a solicitat intervenția oamenilor legii la locul incidentului. Poliția a fost sesizată în jurul orei 19:40, la intersecția bulevardului Dacia cu strada Cuza Vodă.

Oamenii legii, deplasându-se la fața locului, au stabilit că între doi bărbați s-a iscat un conflict care a generat în bătaie.

„Aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele de 26 și 36 de ani. Ambii au fost conduși la inspectorat unde au depus câte o plângere cu privire la cele întâmplate. La inspectorat, tânărul de 26 de ani a comunicat că șoferul se deplasa cu Porsche-ul și a vrut să treacă pe trotuar, iar șoferul în vârsta de 36 de ani a comunicat că tânărul i-a deteriorat bara de la automobil. Asta a dus la inițierea conflictului”, ne-a comunicat ofițera de presă a IP Chișinău, Natalia Stati.

Cazul este înregistrat, iar polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele cazului. Ulterior va fi luată o hotărâre conform legislației.

Bătaia a avut loc aseară. Din momentul surprins de un martor, se observă că șoferul, aflându-se la volanul unui Porsche se deplasează pe porțiunea de drum, destinată pietonilor. Locuitorii, vizibil enervați de gestul bărbatului, l-au atenționat pe șofer și au lovit mașina, semn să se oprească. În rezultat, șoferul a ieșit brusc din mașină și a sărit la bătaie


Pub