Atenție, șoferi! Care este starea drumurilor naționale și cum se circulă în țară

Pe parcursul nopții, pe întreg teritoriul Republicii Moldova au fost înregistrate temperaturi scăzute cu precipitații sub formă de ninsoare slabă. În context, pe drumurile publice naționale au fost executate lucrări de patrulare și combatere a lunecușului, anunță Administrația de Stat a Drumurilor.

Foto: www.asd.md

Lucrările au fost executate cu utilizarea a 42 de utilaje speciale și implicarea a 106 muncitori rutieri în municipiul Chișinău, Bălți, raioanele Cahul, Cantemir, Caușeni, Cimișlia, Leova, Anenii Noi, Hîncești, Ialoveni, Nisporeni, Orhei, Rezina, Glodeni, Rîșcani și Ungheni.

Administratorii drumurilor monitorizează continuu toate sectoarele de drum periculoase, astfel încât orice dificultate apărută în trafic să fie soluționată operativ.

La moment, sectoare de drum blocate nu sunt, circulaţia rutieră pe drumurile naționale se desfășoară în condiții de siguranță.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare referitor la dotarea automobilelor și conducerea pe timp de iarnă.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.


Pub