Ce surpriză a avut o pensionară când a deschis cutia iPhone-ului pe care l-a cumpărat în rate

by D M
Distribuiti mai departe...

O femeie de 64 de ani, din Galați, a fost păcălită amarnic. Îi bănuiește pe angajații unui cunoscut magazin de electronice și electrocasnice.

Păgubita s-a împrumutat și a ales să plătească rate pentru un telefon de 6.700 de lei. Cum dispozitivul nu era pe stoc, l-a așteptat acasă. A primit cutia originală, dar înăuntru se aflau cuie și șuruburi. Poliția a deschis o anchetă.

Nepotul femeii a filmat experiența, sperând că va face furori pe internet.

„Salut, băieţi. Avem un unboxing la iPhone. De 512 gigabaiti, golden. Revin când îl deschid. Cam aşa arată cutia. Ia să vedem. Auuuu. Staţi aşa. Ne-am luat teapă” spune acesta, pe filmare.

Elena Pepene, păgubită: „A venit curierul la uşă, i-a dat telefonul, cutia, aşa. A intrat în casă, curierul a plecat. Când să desfacă cutia, ce a găsit în cutie? A găsit şuruburi, nituri, cuişoare. Jumătate de cutie, un pumn, aşa.”

Pensionara încheiase un contract pentru a plăti mobilul în rate, timp de doi ani. Avea de acoperit 6.700 de lei.

Elena Pepene, păgubita: „În magazin, am făcut actele, am făcut tot, urma ca după câteva zile să primim telefonul. La câteva zile, fata a primit telefonul acasă. Când l-a desfăcut în bucătărie, cu nepotul meu, ea filma şi nepotul îl desfăcea”

Comisar-şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi: „Sesizarea persoanei în cauză a fost înregistrată la Secţia 2 Poliţie Galaţi, în baza acesteia poliţiştii întocmind un dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.”

Femeia a anunţat Protecția Consumatorului. Nu înainte de a lua legătura cu angajaţii firmei de la care a cumpărat telefonul. Aceştia i-ar fi spus că nu o pot ajuta.

Am contactat, un reprezentant al companiei care ne-a declarat că va avea loc o anchetă internă.

Reprezentant: „Acum o să mă informez cu colegii mei. Eu, personal, nu ştiu nimic despre acest caz.”
Reporter: Care e, conform procedurilor dumneavoastră, pasul pe care urmează să îl faceţi?
Reprezentant: „Vreau să verific mai întâi să văd dacă este deschis un caz pentru doamna aceea.”

Partea bună este că pensionara nu a plătit încă prima rată. Spune, însă, că nu este dispusă să scoată niciun leu din buzunar pentru… nituri, cuie şi şuruburi. Poliția trebuie să facă lumină în acest caz.

sursa: ProTV.ro


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.