Breaking News

image
Sursa foto: geektyrant.com

Arnold Schwarzenegger dezvăluie trecutul nazist al tatălui său într-un apel la unitate

Actorul american Arnold Schwarzenegger a dezvăluit duminică, fără să precizeze exact acest lucru, trecutul nazist al tatălui său într-un emoţionant apel la unitatea adresat americanilor după violenţele de la Capitoliu, pe care le-a apreciat ca o tentativă de lovitură de stat pusă la cale de preşedintele Donald Trump, notează AFP și Agerpres.

Într-o înregistrare video publicată şi pe Twitter, fostul guvernator republican al Californiei, care s-a născut în Austria în 1947, a făcut o comparaţie între asaltul manifestanţilor pro-Trump asupra sediului Congresului SUA şi "Noaptea de cristal" din Germania anului 1938, noaptea pogromului când naziştii au devastat case şi magazine deţinute de evrei.

"Miercuri, a fost Ziua de cristal aici, în Statele Unite", a spus el, cu aer grav, aşezat la biroul său. "Geamurile sparte au cele ale Capitoliului", a adăugat Arnold Schwarzenegger.

"Am crescut înconjurat de oameni înfrânţi care beau pentru a-şi uita vinovăţia de a fi participat la cel mai rău regim din istorie", a povestit interpretul lui Conan Barbarul şi Terminatorului. "Nu am împărtăşit niciodată acest lucru în public, dar tatăl meu venea beat acasă, o dată sau de două ori pe săptămână, ţipa, ne bătea şi o speria pe mama", a adăugat el.

Fostul culturist nu a spus explicit că tatăl său a fost nazist şi a adăugat că nu îl învinovăţeşte într-adevăr de acest lucru, deoarece "tatăl meu, ca şi vecinii noştri, au fost înşelaţi de minciuni şi ştiu până unde poate merge genul acesta de minciuni".

"Preşedintele Trump a încercat să răstoarne rezultatul unor alegeri, şi alegeri corecte. El a încercat o lovitură de stat înşelând oamenii cu minciunile lui", a continuat Arnold Schwarzenegger, al cărui mesaj a devenit repede viral.

"Preşedintele Trump este un conducător ratat. El va rămâne în istorie ca cel mai rău preşedinte dintre toţi", a mai spus el. "Ceea ce este bine e că, în curând, va valora cât un vechi mesaj pe Twitter", a ţinut să adauge actorul american.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: