02:49:59 25.04.2024
Stiri

PSRM ar fi ÎMPOTRIVA dizolvării Parlamentului: "E păcat că Dodon, fiind frustrat că a pierdut alegerile, acum pedepsește oamenii. Dodon și PSRM doresc adâncirea crizei"

Actualitate 11.01.2021 20:59 Vizualizări3643 Autor: Ziarul National
PSRM ar fi ÎMPOTRIVA dizolvării Parlamentului:




Vicepreşedintele Parlamentului, Mihai Popşoi, acuză PSRM că ar opta doar declarativ pentru alegeri parlamentare anticipate. De fapt, socialiştii ar pune impedimente pentru ca să fie aleasă o nouă componenţă a Parlamentului.

"Socialiștii merg împotriva poporului. PSRM a refuzat calea autodizolvării Parlamentului, preferând să perpetueze suferința oamenilor. De dragul schemelor și corupției, ei sunt gata să se țină de scaunele parlamentare până la final, indiferent de costurile economice și sociale pentru țară și fiecare cetățean în parte", susţine Popşoi.

În opinia vicepreşedintelui Partidului Acţiune şi Solidaritate, Igor Dodon s-ar razbuna pe moldoveni pentru faptul că nu l-au votat la prezidenţiale.

"E păcat că Dodon, fiind frustrat că a pierdut alegerile, acum pedepsește oamenii. Dodon și PSRM doresc adâncirea crizei. Ei gândesc: “după noi și potopul!” E păcat ca decizia PSRM demonstrează lipsa de consens politic național cu privire la dizolvarea cât mai urgentă a parlamentului și organizarea alegerilor anticipate.


Socialiștii se gândesc doar la propriile buzunare și nu îi interesează soarta oamenilor în aceste vremuri grele. E păcat că interesele personale și de partid ale PSRM prevalează asupra intereselor oamenilor, care își doresc revenirea la normalitate.
Totuși, chiar dacă unii merg împotriva poporului, de ce te temi de aceea nu scapi. Alegerile anticipate vor avea loc, indiferent de frica socialiștilor! Însă poporul nu va uita că Dodon a ales să prelungească suferința oamenilor prin refuzul dizolvării imediate a Parlamentului", a conchis Popşoi într-o postare pe Facebook.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md