(video) Durleşti: O maşină a intrat dur în peretele unei case după o manevră eşuată a şoferului de a ocoli o groapă

Posesorul unei case de pe strada Tudor Vladimirescu din oraşul Durleşti s-a trezit cu peretele avariat după ce noaptea o maşină s-a oprit în el. O cameră de supraveghere a surprins momentul şi se crede că şoferul a pierdut controlul automobilului în încercarea de a ocoli o groapă de pe drum.

Craterul a fost lăsat baltă după ce s-ar fi efectuat lucrări de reparație la o ţeavă. Potrivit responsabililor de la Primăria Durleşti, lucrările au fost făcute de angajaţii Apă-Canal Chişinău care au anunţat că nu mai au asfalt pentru a astupa această groapă, potrivit Publika TV.

O vină însă o poartă şi conducătorul auto despre care nu se menţionează unde a dispărut cu tot cu maşina-i avariată. Imaginile de pe cameră arată că viteza dezvoltată de autovehicul era excesivă.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-accident-in-durlesti-momentul-impactului-neasteptat-care-ar-fi-dus-masinile-in-curtea-unei-case

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/