(foto/update) Încă un deces în urma accidentului matinal de pe traseul Chișinău-Cimișlia

(update 12:40) Poliţia anunță cu regret că, în urma traumelor primite în accidentul care a avut loc în dimineața zilei de azi în apropiere de satul Bozieni, a decedat șoferul automobilului Dacia.

Acesta avea 34 de ani și se afla în automobil împreună cu fratele său de 31 de ani, care la acest moment se află internat în spitalul raional Hîncești.

Cel de-al doilea șofer din VW s-a ales cu traumatisme neînsemnate.


(9:41) Viteza face victime! Accident cu un poliţist decedat pe traseul Chișinău-Cimișlia în această dimineaţă

În această dimineață, în jurul orei 7:00, poliția din Hîncești a fost sesizată referitor la un accident care s-a produs pe traseul Chișinău-Cimișlia, în apropiere de localitatea Bozieni din raionul Hîncești.

Un automobil Dacia Logan, care se deplasa din direcția Cimișlia spre Hîncești, în circumstanțe necunoscute a ieșit pe contrasens şi s-a ciocnit în plin, practic frontal, cu un Volkswagen Transporter.

Volkswagen-ul se deplasa din direcția Hîncești spre Cimișlia, fiind condus de un bărbat de 50 de ani, angajat al Inspectoratului General de Carabinieri. De cealaltă parte, taximetrul era condus de un bărbat de aproximativ 34 ani, având trei pasageri la bord, toți locuitori ai satului Hîrtop din raionul Cimișlia, printre care doi bărbați de 31 și respectiv 34 de ani, și un tânăr de 29 de ani.

În urma impactului, acesta din urmă a decedat pe loc. Într-un comunicat de presă, Poliţia Republicii Moldova a precizat că fusese un angajat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Polițiștii se află la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului, deşi o cauză preliminară ar putea fi neadaptarea vitezei la condițiile meteo. Inspectoratul General al Poliției transmite condoleanțe rudelor și colegilor polițistului decedat.

https://autoblog.md/foto-ninge-slab-in-mai-multe-raioane-din-republica-moldova-poti-vedea-aici-unde-anume/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/