(video) “Haine” pentru maşini de un milion de dolari şi mai mult? Nicio problemă pentru Bugatti

Un nou unboxing de Bugatti Divo peste ocean, însă de această dată este vorba despre un exemplar mai special, personalizat, din cele 40 care vor fi făcute. Coupeul botezat Ladybug (buburuză) costă mai scump decât unul standard pentru vopseaua pe care o are pe caroserie!

Da, da, ceea ce veţi putea vedea mai jos este vopsea! Niciun fel de folie! Opţiunea l-a costat pe proprietar un alt milion de dolari!

https://www.youtube.com/watch?v=Vf6wsKAgOX0

James Condon, vlogger-ul cunoscut sub pseudonimul TheStradman, a înregistrat un reportaj special cu această ocazie. Prietenul său i-a permis cu amabilitate să participe la unboxing-ul maşinii de milioane. Divo-ul, poziţionat într-o cutie de lemn, a fost transportat pe calea aerului din Molsheim, Franța, unde se află compania Bugatti, până în Los Angeles, acolo unde locuiește actualul proprietar.

“Cutia” cu tot cu maşină cântăreşte 1.957 kilograme. Pe lângă supercarul în sine, într-o servietă metalică s-a transportat, aparte, cutia din fibră de carbon în care se găsește cheia, dar şi manualul de utilizare printre alte accesorii.

Cutia de lemn în care se transportă modelul Bugatti dispune de mai multe uşi care deschid iniţial accesul la portiere şi roţi. Iar frumuseţea interiorului nu poate fi văzută instant din lipsă de lumină suficientă, dar şi pentru că majoritatea suprafeţelor sunt acoperite cu huse, inclusiv scaunele şi volanul.

Judecând după imagini, au sosit împreună cu mașina şi specialiști în transport şi unboxing, care nu numai că au scos modelul super sport din cutie într-un depozit al aeroportului, ci şi au încărcat-o într-un vehicul cu platformă închisă pentru livrare la destinaţie. Divo se va alătura unei colecţii care include deja modele Chiron și Veyron Grand Sport Vitesse.

TheStradman susține că mașina l-a costat pe proprietar 5.4 milioane de dolari, inclusiv un milion pentru vopseaua neobișnuită. Pentru comparaţie, la momentul anunţului Bugatti a spus că a vândut fiecare exemplar pentru cinci milioane de euro (preţ de start).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stradman (@thestradman)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stradman (@thestradman)

Iată cum a sosit după câteva ore şi un Bugatti Chiron Pur Sport:

https://www.youtube.com/watch?v=UecZdBlQsB0

Anterior Supercar Blondie a făcut îndeaproape cunoştinţă cu cea mai scumpă vopsea aplicată vreodată pe vreo maşină marca Bugatti, dar şi din lume. Aceasta se găseşte pe un exemplar Chiron înmatriculat în Japonia şi costă peste un milion de dolari împreună cu alte opţiuni de personalizare.

Proprietarul a mers cu o mostră la producător şi a spus că îşi doreşte să vadă exact aşa ceva pe maşină. În plus, vopseaua a fost numită după numele proprietarului (Hideto Blue) şi nu mai poate fi reprodusă pe un alt produs Bugatti sau pe un alt automobil din această lume (protejată legal), de oricare marcă nu ar fi!

https://www.youtube.com/watch?v=TH4QAa_A3uo

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-cum-ti-s-ar-putea-livra-un-exclusivist-bugatti-daca-l-ai-comanda-inclusiv-in-moldova/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/