fbpx

Tratament cu ghimbir și stele căzătoare! Așa se vindecă COVID-19 la spitale din Germania

Comprese toracice cu ghimbir și rămășițe ale stelelor căzătoare – această este soluția pe care au găsit-o mai mulți germani împotriva COVID-19. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pacienții urmează terapia propusă de un lider spiritual care afirmă că astfel se ameliorează anxietatea, transmite presa străină, cu referire la The Guardian. Chiar dacă nu există dovezi că un astfel de tratament ar fi eficient, iar schemele nu sunt incluse în protocoalele naționale, se pare că serviciile sunt solicitate.

Actualmente, în Germania există 10 spitale care fac astfel de tratamente, acestea fiind clasificate de legislația germană drept „formă terapeutică specială”. Chiar dacă nu există dovezi că medicațiile sunt eficiente, reprezentanții spitalelor Steiner afirmă că acestea sunt benefice bolnavilor, printre ele numărându-se aplicarea mai multor remedii naturiste.

Pe de altă parte, doctorii de la Spitalul Charite, devenit celebru în special după otrăvirea lui Aleksei Navalnîi, afirmă că astfel de situații în timpul unei pandemii riscă să provoace incertitudine în rândurile pacienților.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button