fbpx

Primăria Hîncești anunță că s-ar putea închide piețele și localurile. „Zilnic are loc agravarea situației”

Primăria Hîncești anunță că în oraș ar putea fi impuse restricții. Avertizarea vin în contextul agravării situației epidemiologice din localitate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Administrația publică locală îndeamnă cetățenii să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului COVID-19, să poarte măști și mănuși, să dezinfecteze mâinile și să își monitorizeze starea de sănătate.

„Zilnic are loc agravarea situației, numărul de infectați crescând tot mai mult, totodată fiind înregistrate și decese din cauza virusului Sars-Cov2. Din aceste motiv, autoritățile publice locale vor fi nevoite să convoace Comisia Situațiilor Excepționale, care va recurge într-un final la închiderea piețelor, a centrelor funcționale, a cafenelelor și a barurilor, precum și a unor instituții”, se arată în mesajul Primăriei.

Precizăm că, potrivit statisticilor, dintre cele peste 149.000 de infectări înregistrate până pe 11 ianuarie în Republica Moldova, 1565 au fost confirmate în raionul Hîncești. Dintre cei care s-au îmbolnăvit, 67 au pierdut lupta cu maladia, iar 1036 s-au vindecat.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button