/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cafenelele și piețele din Hîncești ar putea să fie închise. Oamenii, îndemnați să respecte măsurile de prevenire a virusului COVID-19

missing
11 ianuarie 2021, ora 19:03

Piețele, cafenelele și centrele funcționale din Hîncești ar putea fi închise din cauza situației de criză din regiune.

Conform unui mesaj al Primăriei Hîncești, autoritățile publice locale ar putea convoca Comisia Situațiilor Excepționale, în condițiile în care numărul de infectări va rămâne ridicat.

„În legătură cu situația de criză din municipiul Hîncești, și faptul că, din păcate, numărul infecțiilor nu scade, venim cu apelul către dumneavoastră de a continua respectarea normelor de prevenire a Infecției COVID-19: păstrați distanță socială oriunde mergeți- la cumpărături, la bancă, etc., protejați-vă, purtând mască și mănuși, dezinfectați-vă mâinele cât des mai posibil. În cazul în care vă simțiți rău nu ezitați sa mergeți la medicul de familie, pentru ca acesta să monitorizeze starea de sănătate”, se arată în mesajul postat de Primăria raionul Hîncești.

Precizăm că astăzi în Republica Moldova au fost confirmate 271 de cazuri noi de COVID-19, dintre care șapte la Hîncești.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram