(video) A renunțat la job, a vândut tot ce avea și a pornit în jurul lumii: Află povestea impresionantă a Nataliei Ciobanu

În ianuarie 2019, moldoveanca Natalia Ciobanu a vândut tot ce avea de preț, a luat o pauză de la munca sa în calitate de logopedă din Franța și a pornit într-un tur în jurul lumii. După un an reușise să viziteze mai bine de 60 de țări. În 2020 urma să continue călătoria, dar pandemia de Covid-19 i-a dat peste cap toate planurile. Într-un interviu pentru UNIMEDIA, Natalia a vorbit despre pasiunea sa pentru călătorii, cum a prins-o Covid-19 pe continentul african, cum s-a schimbat viața ei, dar și dorința de a relua călătoria, de această dată pe timp de pandemie.

Foto: Captura video

„Am plecat cu ceea ce aveam, din puținile economii, am vândut mașina, haine, bijuterii, încălțăminte, tot ce aveam de preț... am strâns 18 mii de euro. Cu 30 de euro pe zi m-am descurcat peste tot în lume. Cel mai scump a fost biletele de avion”, povestește Natalia.

„Sunt țări unde am stat două săptămâni, în altele trei săptămâni. În unele am stat doar două-trei zile. Dacă mă simțeam bine în țara respectivă stăteam mai mult dacă nu, nu. Deseori intram în țară, dacă nu mi se cerea să am un bilet de întoarcere, nu mi-l luam, pentru ca să decid pe loc cât să stau”, relatează moldoveanca.

În primăvara 2020 când a izbucnit pandemia de Covid-19, Natalia se afla în Africa. A reușit să se întoarcă în Franța cu ultimul zbor, înainte ca să se închide granițele, dar se pare că nu are de gând să renunțe la pasiunea sa pentru călătorii în curând. Aceasta intenționează să plece din nou în jurul lumii, de această dată pe timp de pandemie.


Pub