Principală  —  IMPORTANTE   —   Președinta R. Moldova a transmis…

Președinta R. Moldova a transmis un mesaj de condoleanțe Președintelui Indoneziei în legătură cu accidentul aviatic produs sâmbătă în provincia Kalimantan

Președinta R. Moldova, Maia Sandu, a trimis un mesaj de condoleanțe președintelui Indoneziei, Joko Widodo, în legătură cu accidentul aviatic produs sâmbătă, nouă ianuarie.

Preşedinta a scris un mesaj de condoleanţe din numele poporului R. Moldova exprimându-și sentimente de compasiune şi solidaritate cu poporul indonezian.

„Am aflat cu profundă tristețe despre accidentul aviatic ce s-a produs în provincia indoneziană Kalimantan, soldat cu moartea persoanelor aflate la bord.

În aceste clipe de grea încercare, Vă rog să primiţi, în numele poporului R. Moldova şi al meu personal, profundele noastre sentimente de compasiune şi solidaritate cu poporul indonezian.

Vă rog să transmiteți sincere condoleanțe rudelor și apropiaților celor ce și-au pierdut viața”, se arată în mesajul plasat pe pagina web a președinției.

Boeing 737 al companiei aeriene Sriwijaya Air a dispărut de pe radare sâmbătă, nouă ianuarie. Practic, îndată după decolare, acesta a pierdut mai mult de 3000 de metri din altitudine în mai puțin de un minut.