image
Sursa foto: businessinsider.com

Brigitte Macron, soţia preşedintelui francez, a fost testată pozitiv la COVID-19 în timpul vacanţei de Crăciun

Brigitte Macron, soţia preşedintelui francez Emmanuel Macron, a fost testată pozitiv la COVID-19 pe 24 decembrie, fără a prezenta simptome grave, înainte ca testul să iasă negativ şase zile mai târziu, a anunţat sâmbătă cabinetul său, confirmând informaţii apărute în presă, informează Agerpres.

Brigitte Macron, 67 de ani, a fost testată pozitiv cu o zi înainte de Crăciun, în timp ce cuplul prezidenţial îşi petrecea vacanţa la Bregancon, în sudul Franţei, la o săptămână după ce soţul ei, care s-a plasat în izolare, a contactat virusul.

În prezent ea este total restabilită, potrivit cabinetului său, care a precizat că informaţia nu a fost dezvăluită pentru că aceasta nu a avut impact asupra agendei sale publice.

Acuzând simptome uşoare, ea a fost testată ulterior negativ, pe 30 decembrie, apoi pe 31 decembrie, ceea ce i-a permis să revină la Paris şi să-şi reia activităţile pe 4 ianuarie.

Testat pozitiv la COVID-19 pe 17 decembrie, Emmanuel Macron a stat o săptămână în izolare, într-o reşedinţă oficială lângă Paris, în timp ce soţia sa se afla în Palatul Prezidenţial.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: