Accident violent la Cantemir. Un tânăr de 22 de ani, spitalizat după ce a intrat cu mașina într-un copac

Un tânăr a ajuns la spital după ce a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac. Accidentul a avut loc astăzi, pe traseul R-37 între satele Sadîc și Vișniovca, raionul Cantemir.

Foto: IP Cantemir

Potrivit ofițerei de presă a IP Cantemir, Cristina Ciobanu, poliția a fost alertată în această dimineață, precum că s-a produs un accident rutier, cu implicarea unui automobil de model Seat.

La fața locului oamenii legii au stabilit că, la volanul automobilului se afla o persoană în vârstă de 22 ani, din Găgăuzia, municipiul Comrat. Acesta se deplasa din satul Vişniovca către Comrat, preliminar nu s-ar fi isprăvit cu conducerea automobilului, derapând de pe carosabil şi lovindu-se într-un copac.

În urma impactului, tânărul a fost transportat la spitalul raional Comrat, pentru acordarea ajutorului medical.

Din cauza traumelor primite, nu a fost posibilă efectuarea testului cu aparatul Drager, însă la sosirea în SR Comrat acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea stării de ebrietate.

La moment se petrec acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor petrecerii accidentului rutier.


Pub