Cazuri de suicid, creștere alarmantă la început de an: Doi bărbați, găsiți strangulați în aceeași zi

Descoperiri macabre în orașele Bălți și Ungheni. Două persoane au fost găsit strangulate.

Foto: UNIMEDIA

În primul caz este vorba despre un bărbat de 33 de ani care a fost găsit ieri spânzurat într-un garaj de pe strada I.Franco, din orașul Bălți.

Potrivit poliției, pe corpul său nu au fost găsite semne de moarte violentă, astfel, forțele de ordine presupun că este vorba de un suicid.

Cel de al doilea caz a avut loc în satul Cioropcani raionul Ungheni, unde a fost depistat un bărbat de 46 de ani strangulat cu un cablu de l-a prelungitor de o ţiavă metalică dintr-o odaie a casei.

Potrivit ofițerei de presă IP Ungheni, Cristina Vicol, nu au fost găsite semne de moarte violentă, acesta locuia de unul singur, era consumător de băuturi alcoolice, iar astfel de tentative au mai avut loc.

Anchetatorii cercetează cazurile.

În ultimele două zile au fost înregistrate 6 cazuri de suicid. Alte patru cazuri au avut loc la Ocnița, Ceadîr-Lunga, Criuleni, dar și Vulcănești. În primele trei cazuri este vorba despre doi bărbați cu vârste cuprinse între 37 și 40 de ani, dar și o femeie de 34 de ani, care s-a spânzurat, iar în ultimul caz, cel de la Vulcănești, victima este o minoră de 16 ani.


Pub