(video) Caz șocant la Călărași: Un bărbat beat a sărit la bătaie la polițiștii care îl încătușau. Acesta era înarmat cu o rangă, de capătul căreia legase un cuțit

Un bărbat de 31 de ani a fost bătut de doi indivizi în plină stradă. Unul dintre aceștia a sărit la bătaie și la polițiștii care îl încătușau. Totul s-a întâmplat astăzi în Călărași. Informația a fost confirmată de către Ofițera de presă IP Călărași, Cristina Vicol.

Poliția a fost înștiințată de către un bărbat, în vârstă de 30 ani, locuitor din Călărași, precum că în stradă un bărbat în vârstă de 31 ani este agresat fizic de 2 bărbați.

La fața locului, la poarta gospodăriei a fost depistat unul din agresori având în mâna o rangă. La cerințele angajaților poliției de a o lăsa jos, acesta nu reacționa și amenința cu răfuiala fizică angajații poliției.

Ulterior pentru al liniști pe agresor, polițiștii au aplicat forța și l-au încătușat, iar apoi i-a fost ridicată ranga cu lungimea de aproximativ 60 cm, având la un capăt legat un cuțit.

Acesta împreună cu complicii săi la bătaie au fost transportați la IP Călărași pentru a fi documentați. În timpul documentării bărbatul continua acțiunile sale prin exprimare cu cuvinte necenzurate în adresa angajațlor poliției, totodată opunea rezistență, care mai apoi a fost necesar ca din nou să-l încătușeze.

În timpul intervențiilor medicale, bărbatul i-a aplicat o lovitură cu palma peste față unui agent de Poliție.

Agresorului i s-a depistat o concentrație de alcool de 1,16 mg/l în aierul expirat. La solicitarea echipajului ambulanței ca bărbatul să fie transportat la SR Călărași, acesta a refuzat.

Poliția investighează toate circumstanțele.


Pub