(foto) Noul Suzuki Jimny are un club în Moldova. Cum a avut loc prima întâlnire

De existența lui Suzuki Jimny Club Moldova știam de ceva vreme. Cred că de prin vară auzisem că mai mulți proprietari de Jimny au creat un club și că au și o pagină de Facebook pe care discută tot felul de lucruri despre mașinile lor.

Și voi recunoaște că tare îmi mai doream să fiu și eu parte a acestui club, însă nu puteam să o fac până nu mi-am primit mașina. Și iată că în ajun de Crăciun am luat-o

Imediat după ce am ajuns cu mașina acasă, am parcat-o în garaj și am prins vreo câteva minute libere, în sfârșit am cerut permisiunea de a intra în Suzuki Jimny Club Moldova! Băieții mi-au dat acceptul necesar destul de repede, iar imediat cum am avut ocazia, le-am dat și un prim mesaj.

Încă din acel moment am început discuțiile privind o primă întâlnire a membrilor de club. Nu suntem foarte mulți deocamdată… Mai exact, opt membri. Dar adevărul că nici foarte multe exemplare Jimny nu s-au vândut în țara noastră. Din ce știm în 2020 în jur de 20 de exemplare.

Și iată că în a doua zi de Crăciun pe stil vechi ne-a reușit să ne organizăm. Ne-am scris pe chat-ul comun, am convenit că ne întâlnim la stația LUKOIL Moldova de pe viaduct și cam atât.

Eu tare mi-am dorit să merg cu o mașină curată, însă nu am mai avut suficient timp ca să intru pe la o spălătorie. Partea bună că nici băieții care au venit la întâlnirea clubului tot nu au reușit să o facă. Dar asta nu a mai contat. Și iată-le în sfârșit la un loc… Cinci exemplare Suzuki Jimny JB74 aliniate frumos și pregătite pentru a fi admirate.

Puteți observa că din cele cinci exemplare trei sunt în culoarea Medium Gray, ea fiind și cea mai populară în țara noastră. Urmează un exemplar în culoarea Jungle Green și deja mașina noastră în culoarea Kinetic Yellow.

Toate exemplarele au fost cumpărate în dotare maximă, în timp ce doar una din mașini are cutie manuală.

După ce am discutat un pic despre mașini și unele modificări care le-au operat băieții la ale lor, a venit ideea să mergem spre Aeroportul Internațional Chișinău pentru a admira cum aterizează două avioane ce tocmai erau în zbor.

Foarte repede am urcat în mașini și am pornit la drum.

În câteva clipe eram aliniați lângă gardul aeroportului…

Cum să nu facem și noi o poză cu mașinile?!

În câteva clipe am început să observăm luminile de aterizare ale primului avion. Era un Embraer E195-LR al celor de la Austrian Airlines care venea din Viena și care a intrat perfect în cadru!

Imediat după, pe pistă a intrat un Airbus A320 din flota FlyOne. Acesta decolase spre Paris.

Nu a trecut mult timp până pe pistă au aterizat și belarușii de la Belavia cu al său Embrae E175LR. Cât de moale și frumos a aterizat pilotul avionul.

La plecare, nu am ezitat să punem un pic la treabă mașinile pe drumul ce trecea prin câmp spre Sîngera.

Zero probleme pentru mașinile noastre!

Și o ultimă poză de grup în drum spre Chișinău!

Prieteni, aceasta a fost o mică galerie de poze de la prima întâlnire Suzuki Jimny Club Moldova. Noi deja pregătim următoarea întâlnire care am vrea să fie mai plină de acțiune! Bineînțeles vom pregăti și un reportaj video data viitoare.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/