Breaking News

image
Sursa foto: Jurnal.md

De astăzi se reiau cursele aeriene regulate de pasageri cu Marea Britanie

Începând de astăzi, se reiau toate cursele aeriene regulate și neregulate spre Marea Britanie. Decizia a fost luată miercuri de Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică.

Astfel, Autoritatea Aeronautică Civilă asigură reluarea tuturor curselor aeriene regulate de pasageri şi a charterelor regulate de pasageri cu Marea Britanie, începând cu 8 ianuarie 2021, ora: 00:00.

Autoritățile au mai decis că se permite trecerea frontiere de stat de către străinii care sunt citați de instanțele de judecată/organele de drept din Republica Moldova precum și reprezentanții lor legali, dovedit prin documente confirmative în acest sens.

Totodată, ei nu vor fi impuși să stea în regim de carantină. Lucru valabil și pentru străinii care călătoresc în scopul perfectării documentelor emise de instituțiile publice din Republica Moldova, dovedit prin documente confirmative, cum ar fi programări, invitații etc.

În cazul minorilor de până la 14 ani, fișa epidemiologică și declarația pe propria răspundere la punctele de control vamal să fie completată și semnată de reprezentantul legal sau însoțitorul acestuia.

Noutăţile partenerilor

comentarii: