image
Sursa foto: rfi.fr

Vaccinuri anti-covid FALSE: Cum a fost păcălită o bătrână și câți bani a dat pentru un ser contrafăcut

Poliția din Marea Britanie a emis un avertisment după ce au descoperit că un bărbat care pretindea că este angajat al NHS mergea din ușă în ușă în suburbiile din Londra și le propunea oamenilor un vaccin anti-COVID, scrie DC News. Autoritățile susțin că serul propus de indivizii care susțin că au un vaccin împotriva coronavirusului pot fi foarte periculoase.

Bărbatul a reușit să păcălească cel puțin o bătrână de 92 de ani. Aceasta a povestit poliției că a plătit 160 de lire pentru ca bărbatul să o vaccineze împotriva coronavirusului. Totodată, individul i-ar fi promis femeii că acești bani îi vor fi restituiți ulterior de NHS.

Bătrâna credulă a acceptat să fie inoculată cu o substanță necunoscută. Totuși, potrivit oamenilor legii, femeia nu a prezentat deocamdată efecte adverse grave și se află sub monitorizare. Individul nu a fost încă găsit.

„Este o infracțiune dezgustătoare și total inacceptabilă, care nu va fi tolerată. Facem apel cetățenilor care au informații despre acest caz să ne ajute să îl prindem pe acest bărbat. Este crucial să îl prindem cât mai repede, deoarece nu doar fraudează oameni, ci le și pune în pericol sănătatea.”, a declarat Kevin Ives, detectivul responsabil de caz.

Noutăţile partenerilor

comentarii: