image
Sursa foto: Getty Images

PSG vrea un jucător de la Barcelona! Catalanii s-ar putea folosi de asta pentru a-l readuce pe Neymar

Mauricio Pochettino caută un fundaș dreapta după primul meci la PSG, egalul cu Saint Etienne, scor 1-1. Antrenorul argentinian al parizienilor a pus ochii pe un jucător ce aparține Barcelonei.

Brazilianul Emerson (21 de ani), care este împrumutat la Betis Sevilla până la finalul acestui sezon, le-a atras atenția celor de la PSG. Problema este că sud-americanul mai are contract cu Barcelona până în 2024, și este greu de crezut că șefii catalani îi vor da drumul fără o sumă importantă.

În același timp, există posibilitatea ca Emerson să fie trimis la PSG pentru a mai reduce din prețul cerut de campioana Franței pentru Neymar, scrie Sport.es. Recent, Messi a dezvăluit că Barcelona nu are bani pentru a-l readuce pe brazilian pe Camp Nou.

În acest sezon de La Liga, Emerson a evoluat în 14 partide pentru Betis, în La Liga și Cupa Regelui, reușind să marcheze un gol.

Argentinianul nu crede că Barcelona are forța financiară pentru a satisface pretențiile financiare ale celor de la PSG.

„Cum plătești Parisul pentru transfer?”, a spus Messi, citat de Goal.com, după care a continuat: ”Nu e ușor, va fi o situație grea pentru noul președinte. Trebuie să fie foarte inteligent, să dea totul și să facă schimbări ca totul să meargă bine. Va fi de asemenea greu să aducem jucători pentru că avem nevoie de bani și nu avem”, a spus Messi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: