Le-au spus polițiștilor că „un cunoscut zace în stradă”: Un tată și fiul său riscă până la 15 ani de închisoare, după ce l-au omorât în bătaie pe un bărbat, la Cahul

Un bărbat de 55 de ani a decedat pe patul de spital după a fost bătut de doi amici de pahar. Făptașii, tată și fiu, le-au spus polițiștilor că „un cunoscut a căzut în stradă”. Crima a avut loc în această noapte, în jurul orei 02:55, în localitatea Alexandru Ioan Cuza, raionul Cahul.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit ofițerei de presă a IP Cahul, Cristina Ciobanu, a spus că unul dintre ei a telefonat la 112, iar ulterior nu a mai răspuns la telefon.

Poliția s-a deplasat la fața locului și descoperit că apelantul era de fapt autorul crimei. Mai exact, bărbatul de 69 de ani și fiul său de 43 de ani ar fi consumat alcool împreună cu victima de 55 de ani. Între ei s-a iscat o ceartă, iar bănuiții i-ar fi aplicat mai multe lovituri.

Mai târziu, la ora 07:15, a fost constatat decesul victimei la Spitalul Raional Cahul.

Ambii bănuiți preventiv negau faptul altercației, încercînd să ducă în eroare oamenii legii, motivând că victima a căzut la domiciliu, fiind în stare de ebrietate după ce au consumat cu toții în casa agresorilor băuturi alcoolice.

Pe cazul dat a fost pornită cauza penală în baza art. 151 alin. 4 Codul de Procedură Penală al Republicii Moldova. Făptașii riscă de la 12 la 15 ani privațiune de libertate.

Bănuiții, în baza art.166 Codului de Procedură Penală al Republicii Moldova se afla în custodia Poliției.


Pub