Principală  —  IMPORTANTE   —   Record absolut de abonați la…

Record absolut de abonați la Ziarul de Gardă

Anul 2021 ne-a adus o veste excelentă. Ziarul de Gardă a înregistrat un record absolut de abonați: 10217! E cu 66 de abonați mai mult decât în luna ianuarie 2020 și e cel mai mare număr de persoane abonate pe care l-am avut vreodată în cei 16 ani de activitate. Împreună cu exemplarele pe care le vom vinde la chioscuri vom avea un tiraj de peste 11000!

Acest record se datorează comunității ZdG, o comunitate fidelă și interesată de dezvoltarea democrației, combaterea corupției, respectarea drepturilor omului.

Potrivit datelor preliminare cu privire la abonarea ziarelor în Republica Moldova, Ziarul de Gardă este astfel lider absolut printre ziarele de limba română. Totuși, ziarul cu cel mai mare tiraj din Republica Moldova este un ziar de limba rusă, editat la Moscova, întitulat Komsomolskaia Pravda.

Ziarul de Gardă își pune obiectivul ca prin jurnalism echidistant despre cele mai importante probleme de interes public (corupția, drepturile omului, sănătatea, sărăcia, migrația) să informeze oamenii și să crească în continuare comunitatea de abonați și de cititori.

Vă informăm că puteți abona în continuare Ziarul de Gardă, sau puteți dărui abonamente locuitorilor din sate, învățătorilor, medicilor, oamenilor de cultură, părinților sau bunicilor, accesând pagina de abonare: https://abonare.md/1.

Abonamentele se pot face pentru perioada februarie-decembrie 2021. Puteți susține departamentul de investigații de la ZdG prin mici donații lunare aici: https://www.patreon.com/zdg.