(video) Festivalul de Film Göteborg caută un voluntar care se va izola pe o insulă pentru a viziona 60 de premiere de film

Untitled

Festivalul de Film Göteborg se desfășoară în condiții speciale anul acesta. Prin tragere la sorți, un participant va fi ales să vizioneze filmele izolat pe o insulă din Marea Nordului. Festivalul se desfășoară în perioada 29 ianuarie-8 februarie, informează variety.com.

Organizatorii s-au gândit să trimită un câștigător pe insula Pater Noster, complet izolat, fără telefon, fără prieteni, fără cărți, doar cu cele 60 de premiere de film pe care le va viziona timp de o săptămână. În paralel, alte două persoane vor avea parte de vizionări exclusive în alte două locații iconice din Göteborg: Scandinavium, una dintre cele mai populare arene din Suedia și Cinema Draken.

Organizatorii au decis să redea cât mai mult posibil ideea distanțării sociale, care a devenit relevantă datorită pandemiei de coronavirus, transmite serviciul de presă al festivalului. Voluntarul selectat va petrece o săptămână pe insula farului Pater Noster, care a fost numită „unul dintre cele expuse vântului, cele mai nelocuite și deschise locuri” din Suedia. Organizatorii promit să vă transporte spre și de pe insulă cu barca.

Voluntarul nu poate lua o carte, un gadget sau o singură persoană cu el, singurul lucru pe care îl poate face este să înregistreze bloguri video care vor fi apoi prezentate la festival.

Împreună cu câștigătorul, va fi lăsat doar angajatul festivalului, acesta va oferi acces temporar la o tabletă sau computer pentru înregistrarea videoclipurilor.

Voluntarul nu va locui chiar în far, ci într-o casă dotată cu un dormitor, bucătărie, duș și toaletă. Puteți viziona filme atât în ​​cinematograful personal, cât și în pat sau în orice altă parte a insulei – există o tabletă specială cu căști.

Pentru a participa, trebuie să trimiteți o CERERE în care urmează să spuneți reprezentanților festivalului de film de ce ar trebui să fiți izolați la far.

Scrisorile sunt acceptate până pe 17 ianuarie, după care juriul va selecta cele mai interesante aplicații și va organiza un interviu online cu autorii lor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente